close

دستگاه پلاسما فرکشنال پلانیک

دستگاه پلاسما فرکشنال پلانیک

دستگاه پلاسما فرکشنال پلانیک یکی از دستگاه‌ها و تجهیزات مدرن پزشکی زیبایی تولید شده توسط شرکت تجهیزات پزشکی نیک لیزر است و شرکت نیک لیزر این محصول خود را با نام تجاری پلانیک به بازار عرضه کرده است. همچنین با استفاده از دستگاه پلاسما فرکشنال پلانیک می‌توان حرارت متمرکز شده‌ای را به بافت پوست منتقل کرد که در اثر چنین اتفاقی، کلاژن‌سازی در پوست تقویت شده و پوست دوباره جوانی و شادابی از دست رفته خود را به دست می‌آورد.

کاربردهای دستگاه:

  • درمان افتادگی پلک
  • جوانسازی و درخشان کردن پوست
  • رفع چین‌وچروک‌های سطحی و عمیق پوست
  • درمان آکنه، جای آبله و زخم‌های پوستی
  • درمان افتادگی پوست صورت و بدن
  • درمان جای زخم
  • درمان سلولیت و استرچ مارک

دریافت کاتالوگ

پلاسما فرکشنال پلانیک

دستگاه پلاسما فرکشنال دستگاهی است غیرتهاجمی و مبتنی بر فناوری پلاسما که می‌تواند جایگزینی مناسب برای دستگاه‌های مبتنی بر فناوری آر اف باشد. شرکت تجهیزات پزشکی نیک لیزر دستگاه خود را در این زمینه زیبایی و درمانی با نام تجاری پلانیک به بازار ارائه کرده است. از کاربردهای پلاسما پلانیک می‌توان به رفع افتادگی پلک‌ها، رفع سلولیت‌های پوست و آکنه، درمان اسکارهای پوستی و آبله، درخشان‌کردن و جوان‌سازی پوست به کمک اثرگذاری بر چین‌وچروک‌های سطحی و عمیق پوست، درمان و بهبود استرچ‌مارک یا استریا و مقاوم‌سازی پوست اشاره کرد. پلاسما فرکشنال پلانیک با استفاده از ساخت رشته‌های کلاژن و الاستین در پوست، باعث افزایش مقاومت و سفتی پوست می‌شود.

از قابلیت‌های به‌روزشده این دستگاه می‌توان به امکان استفاده از چندین فرکانس مختلف برای ایجاد عمق نفوذهای مختلف در لایه‌های گوناگون پوست اشاره کرد. لیزر فرکشنال سبب می‌شود تا با پلاسمادرمانی در ناحیه تحت درمان، گردش خون بیشتر شده و این امر به‌نوبه خود سبب تغذیه بهتر یاخته‌های بدن می‌شود. از اثرات دیگر این دستگاه بر ناحیه تحت عمل این است که یاخته‌های پیر پوستی در آن نواحی منقبض و پوست بدن جمع می‌شود و این اساسِ ازبین‌رفتن افتادگی پوست است.

سرعت اثرگذاری دستگاه فرکشنال ساخت شرکت نیک لیزر بسیار بالا بوده و اثرات آن از جلسات نخست درمانی قابل‌مشاهده است و ضمناً عوارضی مانند سوختگی، لک یا تیرگی پس از کار با آن ایجاد نخواهد شد. در این مقاله می‌کوشیم تا با ذکر مقدماتی بر درمان مبتنی بر پلاسما به بسط بیشتر مفهوم فناوری پلاسما، بازسازی پوست به‌وسیله آن، آماده‌سازی پوست و مراقبت‌های پس از درمان با آن بپردازیم.

 

 

خرید و فروش دستگاه پلاسما فرکشنال و مزایای آن

پلاسما فرکشنال پلانیک باعث خواهد شد که سلول‌های پیرِ پوست منقبض شده و پوست بدن جمع شود. با این کار حالت افتادگی و شلی پوست از بین خواهد رفت. از آن جایی که شیوه کار این دستگاه جزو روش‌های غیرتهاجمی در خدمات زیبایی محسوب می‌شود، از عوارضی نظیر ایجاد تیرگی، لک و سوختگی نیز خبری نخواهد بود.

پلانیک دستگاهی غیرتهاجمی است که می‌تواند جایگزینی برای لیزرهای «آر اف فرکشنال» و «فرکشنال» باشد. جریان ورودی به این دستگاه 50 میلی‌آمپر و فرکانس کاری آن بین 70 تا 100 کیلوهرتز است. دمای عملکردی این دستگاه بین 5 تا 30 درجه سانتیگراد و دمای انبارش آن نیز از 0 تا 50 درجه سانتیگراد است.

دستگاه پلاسما فرکشنال نهایتاً تا 70 درصد، رطوبت مجازِ عملکردی دارد و رطوبت مجاز انبارش آن نیز بین 10 تا 70 درصد است. در ضمن پلاسما پلانیک دارای صفحه‌ی نمایش نیز هست که ابعاد آن 7 اینچ است.

از مزیت‌های منحصربه‌فرد چنین دستگاهی باید به امکان تنظیم سطح انرژی و فرکانس‌های آن اشاره کرد. این قابلیت باعث می‌شود که بتوان هم لایه‌های سطحی پوست را درمان کرد، هم لایه‌های عمقی آن را.

قابل ذکر است که درمان و رفع عارضه‌های پوستی با استفاده از فرکشنال پلانیک باعث خواهد شد که در ناحیه تحت درمان، گردش خون بهبود پیدا کرده و تغذیه سلول‌ها نیز بهتر انجام بگیرد. همچنین دستگاه پلاسما فرکشنال پلانیک تاثیری فوری داشته و فرآیند بازسازی پوست بلافاصله بعد از استفاده از آن آغاز خواهد شد.

فهرست مطالب:

 

پلاسما فرکشنال چیست؟

ماده دارای چهار حالت اصلی مایع، جامد، گاز و پلاسما است. پلاسما به دلیل ویژگی‌های خود از سایر حالات ماده وجه متمایزی یافته است. پلاسما در اثر گرم‌شدن گاز در دماهای بسیار بالا یا قرارگیری در میدان‌های عمود بر همِ الکترومغناطیسی که منبع ایجادشان، ژنراتور لیزر یا امواج مایکروویو است تولید می‌شود.

پلاسما هادی جریان الکتریسیته است و به میدان الکترومغناطیسی عکس‌العمل نشان می‌دهد و سبب ایجاد رشته‌ها و پرتوهای دولایه می‌شود. این همان اتفاقی است که در دستگاه پلانیک نیز رخ می‌دهد. دستگاه و فناوری پلاسمایی که در امور زیبایی و طبی مورداستفاده قرار می‌گیرد به‌عنوان پلاسما پوست سرد شناخته می‌شود و از پلاسمایی ایجاد می‌شود. در دماهای پایین‌تر از دما و فشار اتاق تنها حدود 1 ppm گاز به پلاسما تبدیل می‌شود.

حضور در میدان‌های الکترومغناطیسی سبب می‌شود تا اتم‌های گازی‌شکل به‌علت جابه‌جایی الکترون‌های آزاد، به یون‌های مثبت و منفی تبدیل گردد. وجود این یون‌های ناهم‌نام باعث تبدیل پلاسما به یک هادی الکتریسیته شده که در میدان الکتریکی به‌شدت واکنش نشان می‌دهد. پلاسما و گاز دارای شکل خاصی نبوده و به شکل ظرفی که در آن قرار می‌گیرند درمی‌آیند. تفاوت گاز و پلاسما در این است که پلاسما در اثر میدان‌های الکتریکی ممکن است به ساختارهایی همچون سازه‌های دولایه‌ای، پرتو یا فیلامان تبدیل شود.

دستگاه پلاسما فرکشنال پوست ابزاری است که با کمک آن می‌توان حرارت متمرکزشده‌ای را بر روی بافت پوست اعمال کرد. روند کار پلاسمادرمانی بر اساس استفاده از اختلاف پتانسیل موجود بین دستگاه و پوست بیمار است. این اختلاف پتانسیل باعث ایجاد یک قوس الکتریکی می‌شود و این امر به‌نوبه خود موجب تصعید مواد سیالی که در سطح پوست قرار دارد شده‌است و حرارت ایجادشده به بافت‌های پیرامونی انتقال نمی‌یابد. این امر سبب کاهش آسیب‌های پوستی می‌شود و هزینه درمانی کوتاه‌تر و اثرگذاری بیشتر را به‌همراه خواهد داشت.

برای دور چشم، پلاسما روشی غیرتهاجمی محسوب می‌شود. در این روش می‌توان همواره از بیمار خواست که حین درمان، چشمان خود را باز کرده تا نقاطی از پوست که به پلاسماتراپی نیاز دارند مشخص شود. این کار مانع از واردشدن آسیب به ماهیچه‌های پلک‌ها و بیماری‌های مرتبط با افتادگی یا بازماندگی آن‌ها می‌شود. ضمن کار با دستگاه پلانیک که به پلاسما فرکشنال پلانیک نیز معروف است می‌توان به‌خوبی این قابلیت انعطاف‌پذیری دستگاه و تعاملش با بیمار را برای نمونه در پلاسما دور چشم مشاهده کرد. همچنین مطالعات مختلف آکادمیک در دانشکده‌های پزشکی و گروه‌های کالبدشناسی حاکی از آن است که پلاسما پوست توان گذر کردن از غشای پایه‌ای را نداشته و لذا آسیبی به بافت‌های زیرین نمی‌زند.

تأثیرگذاری بالینی دستگاه پلاسما بر پوست

روش‌های جراحی بلفاروپلاستی پوست پلک پیش‌تر، شامل استفاده از رادیواسکالپل یا لیزر بر روی شخصی بود که ضرورتاً باید وارد یک اتاق جراحی ضدعفونی‌شده می‌شد و با بی‌هوشی و عمل با انجام برش در پوست همراه بود. امروزه روش غیرتهاجمی پلاسما برای درمان افتادگی پلک بالا تنها به‌همراه کِرِم بی‌هوشی و بدون نیاز به برش و بخیه پوست مورداستفاده قرار می‌گیرد. استفاده از روش پلاسما بر روی مراجعین طبق یکی از تحقیقات انجام‌شده در تعدادی از کلینیک‌های زیبایی جنوب اروپا به‌مدت دو سال بر روی ۱5۰۰ نفر نشان داد که ۸۰ درصد از مراجعین بعد از ۳ جلسه استفاده از پلاسماتراپی به نتیجه مطلوب خود رسیدند. این مقدار درباره ۲۰ درصد باقی‌مانده ۱ یا ۲ جلسه بود. این روش دوران نقاهت را به میزان قابل‌توجهی کاهش داد و بدون هرگونه بخیه یا انتروپیون و اکتروپیون بود.

هر گازی را می‌توان در سطح نظری برای تولید پلاسما مورداستفاده قرار داد اما گازهای نجیب مانند نئون و آرگون می‌توانند برای اهداف ویژه و قابل‌پیش‌بینی استفاده شوند. بر اساس شواهد تجربی، استفاده از پلاسما هیچ نوع آسیب پوستی حرارتی از جمله پوسته‌پوسته‌شدن ایجاد نمی‌کند و غشای زیرین پوست با استفاده از آن دچار تغییر نمی‌شود. از عوامل اثرگذار بر پوست می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مقاومت مکانیکی بافت
  • مقاومت الکتریکی بافت
  • اختلاف پتانسیل بین دستگاه و پوست

این یک خاصیت دستگاه پلاسما فرکشنال و فاصله میان نقطه‌هاست و بسته به این‌که چگونه از دستگاه استفاده شود، خروجی‌های مختلفی برای مقدار انرژی‌های متفاوت وجود دارد. سیستم حلقه‌بسته پلاسمادرمانی که به‌معنای اتصال پد الکتریکی به بیمار است، می‌تواند انرژی بیشتری را نسبت به انرژی پایه ایجاد کند. در صورت استفاده بیمار از ایمپلنت‌های فلزی، استفاده از سیستم حلقه باز مرجّح خواهد بود زیرا جریان الکتریسیته از بدن بیمار عبور نخواهد کرد و عوارض جانبی برای بیمار به‌وجود نخواهد آمد. تفاوتی ندارد که از چه دستگاهی استفاده می‌شود؛ حتی اگر از دستگاه پلانیک یا همان پلاسما فرکشنال پلانیک استفاده شود، در صورت وجود ایمپلنت بهتر است از سیستم حلقه باز استفاده گردد.

امروزه استفاده از فرکانس‌های پایین مرتبط با زیبایی و پزشکی در زمینه پلاسما پوست نیازمند فاصله کم بین پوست بیمار و الکترود دستگاه خواهد بود و این مسأله ممکن است سبب گرفتگی‌های عضلانی مرتبط با الکتریسیته و احساس برق‌گرفتگی در مراجعین شود. بسامدهای بالا دارای شکل‌‌موج سینوسی هستند و به‌صورت یک گام ترسیم شده و انرژی ثابتی را نمایندگی می‌کنند. فاصله‌ای که بین پوست و نوک الکترود وجود دارد را می‌توان بسته به میزان ولتاژ یا شدت فرکانس تغییر داد و این امر به بهینه‌سازی فاصله بین پوست و الکترود کمک کرده و هدف‌گیری را دقیق‌تر می‌کند. استفاده از فناوری پلاسما در پزشکی یک زمینه علمی تقریباً جدید بوده و کاربردهای گوناگونی از جمله موارد زیر دارد:

  • استریل‌سازی ایمپلنت و تجهیزات جراحی
  • ضدعفونی‌ کردن زخم
  • درمان زخم
  • درمان سرطان‌های پوست

بااین‌که هنوز فرایندهایی که پلاسما از طریق آن‌ها اثرگذاری خود را پیش می‌برد به‌خوبی شناخته‌شده نیستند اما پلاسما لایه‌های بالایی پوست را بدون استفاده از برش تصعید کرده و ضمن ایجاد اکسیژن و نیتروژن واکنش‌پذیر و فتون‌های ماورای بنفش و نیز رادیکال‌های آزاد، به ازبین‌بردن باکتری‌های و نیز یاخته‌های سرطانی کمک شایانی می‌کند.

نحوه بازسازی پوست به روش پلاسما فرکشنال به چه صورت است؟

پوست دارای سه لایه است که به نام‌های اپیدرم یا لایه بالایی، درم یا لایه وسطی و لایه زیرپوستی معروف‌اند. اپیدرم شامل یاخته‌های تولیدکننده ملانوسیت است. درم لایه‌ای است که شامل رشته‌های کلاژن و الاستین است و این رشته‌ها مسئول ویژگی‌های ساختاری پوست مانند توانایی کشیدگی و انعطاف‌پذیری آن هستند. افزایش سن سبب کاهش توان لایه اپیدرم می‌شود و با ازبین‌رفتن کلاژن، چین‌وچروک بر روی پوست ظاهر می‌شود. فناوری‌های مختلفی امکان تأثیرگذاری بر روی پوست را دارند (به‌عنوان‌مثال، رادیوترموپلاستی) که از نور یا امواج فرکانس رادیویی برای بازسازی پوست استفاده می‌کنند اما در روش پلاسمادرمانی، تکانه‌‌های نیتروژن در بازه‌های میلی‌ثانیه‌ای بر پوست تابانده می‌شوند. ژنراتور دستگاه، بسامدهای بسیار بالایی را برای تبدیل گاز یونیزه‌شده به پلاسما به‌کار می‌گیرد و پلاسما از محل خروج خود که از جنس کوارتز است به پوست اعمال می‌شود. این پلاسما انرژی خود را بر ازبین‌بردن یاخته‌های اپیدرمی قدیمی و تخریب‌شده قرار می‌دهد و این امر در لایه درم سبب افزایش رشد رشته‌های کلاژن می‌شود.

پلاسماتراپی با دستگاه پلاسما فرکشنال می‌تواند بر مبنای سطوح مختلفی از انرژی اتفاق بیفتد. این انرژی می‌تواند در ابعاد مختلفی از یک تا چهار ژول مورداستفاده قرار گیرد. روندهای درمانی با این شیوه اکنون در مراکز درمانی به سه شکل ارائه می‌شوند. نوع اول در انرژی کم و در فواصل زمانی سه‌هفته‌ای انجام می‌شود. نوع دوم مربوط به انرژی بالاتر سه تا چهار ژولی است و نیاز به یک جلسه درمانی می‌شود و یک بار این انرژی به پوست اعمال خواهد شد و در نوع سوم، در یک جلسه درمانی که دو بار انرژی پلاسما پوست به این دستگاه بدن داده خواهد شد، انرژی بالایی در ابعاد سه تا چهار ژول به پوست اعمال می‌شود.

هر سه این روش‌ها کیفیت بافت و رنگ پوست را بهبود می‌دهند اما ظاهراً روش‌های انرژی بالاتر عمل لیفتینگ را بهتر انجام می‌دهند. درمان‌های با انرژی کم‌تر از سوی دیگر سبب می‌شوند که با گذشت زمان دوباره پوست به حالت پیشین خود بازگردد. استفاده از پلاسما پلانیک می‌تواند عمل لیفتینگ را با کیفیت بالا و با کنترل میزان انرژی ورودی برای نمونه در پلاسما دور چشم انجام دهد.

مزایای استفاده از لیزر فرکشنال چیست؟

مواردی که پلاسما می‌تواند به‌‌خوبی آن‌ها را درمان کند، موارد زیر هستند:

زخم‌ها آکنه نشانه‌های کش‌آمدن یا اسکارها
دیسکراتوز چربی پلک زگیل یا خال
زگیل کف پا یا میخچه فیبروماس درماتیت سبوره‌ای

 

مزایای دستگاه پلاسمای پلانیک چیست؟

از مهم‌ترین مزایای این دستگاه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • این روش یک شیوه غیرتهاجمی است و همین مورد باعث می‌شود که دوران نقاهتی برای این شیوه تعریف نشود.
  • این روش بسیار سریع است و کل روند درمانی کمتر از نیم ساعت طول می‌کشد.
  • در صورت به وجود آمدن التهاب‌های موضعی در این روش همه آن‌ها در کمتر از یک هفته رفع خواهند شد.
  • هندپیسی که در این دستگاه وجود دارد دارای ویژگی‌های ارگونومیک بسیار خوبی است که خستگی پزشک را به تعویق می‌اندازد.
  • حفاظت و ایمنی این روش بسیار بالاست به‌طوری‌که نه برای مراجع و نه پزشک خطری ندارد.
  • در این دستگاه می‌توان با پدالی که در آن تعبیه‌شده است تمرکز بیشتری بر روی عمل داشت و بنابراین تمرکز فرد متخصص بالاتر می‌رود.
  • در این دستگاه امکان کنترل اتوماتیک اندازه نقاطی که قرار است انرژی پلاسما به آن‌ها اعمال شود و نیز فاصله میان آن‌ها به وجود آمده است.
  • سوزن‌های به‌کاررفته در هندپیس این دستگاه قابل‌تعویض هستند.
  • در این روش جریان الکتریسیته در بدن جریان نخواهد یافت.
  • این روش دقت بسیار بالایی داشته و این بدان معناست که آسیبی به بافت‌های مجاور آن وارد نخواهد شد. این مورد برای درمان نواحی‌ای از بدن که حساسیت بالایی دارند مانند دور چشم‌ها بسیار مؤثر است.
  • این روش نیازی به بی‌هوشی موضعی ندارد و می‌توان با استفاده از کرِم‌های بی‌حسی موضعی نیز به اهداف تعیین‌شده دست یافت.
  • احتمال به وجود آمدن عفونت در نواحی تحت درمان اگر صفر نباشد به مقدار بسیار کمتری از جراحی‌های پوست است.

چه افرادی نباید پلاسماتراپی کنند؟

جذاب‌ترین کاربرد پلاسما شاید درمان بلفاروپلاستی غیرتهاجمی باشد. ضمناً برخی افراد نباید از پلاسماتراپی برای روندهای درمانی خود استفاده بکنند که به‌اختصار می‌توان آن‌ها را به شکل زیر نام برد:

  • زنان باردار
  • مادران شیرده
  • کسانی که از داروی راکوتان استفاده می‌کنند.
  • کسانی که دچار بیماری‌های سامانه‌ای هستند.
  • بیماری خودزشت‌انگاری
  • وجود عفونت در محل درمان
  • وجود زخم‌های باز در محل درمان
  • داشتن حساسیت به داروی بی‌هوشی به‌کاررفته در محل درمان
  • وجود اختلالات سرکوب دستگاه ایمنی بدن
  • بیماری‌های خودایمنی بدن
  • افراد دارای زخم‌های کلوئیدی و هایپرتروفیک

آیا پلاسماتراپی روشی ایمن است؟

دستگاه‌های پلاسما از جمله دستگاه پلاسما فرکشنال یا همان پلاسما فرکشنال پلانیک به‌طورکلی بر روی ملانوسیت‌ها که یاخته‌های تولیدکننده رنگ‌دانه‌های پوستی هستند اثرگذار نیست و بنابراین استفاده از آن در تمامی انواع پوست از ایمنی کافی برخوردار است اما ممکن است زمان بهبودی در افرادی که دارای پوست تیره‌تر (به‌عنوان‌مثال افرادی با درجه ۴ پوست در مقیاس فیتزپاتریک) هستند بیش‌تر طول بکشد. استفاده از پلاسما پوست سبب افزایش میزان حساسیت پوست نسبت به اثرات اشعه ماورای بنفش می‌شود و اهمیت استفاده از پمادهای ضدآفتاب مرغوب را در افراد بالاتر می‌برد. این کار سبب جلوگیری از هایپرپیگمانسیون پوست پس از پلاسمادرمانی می‌شود.

عوارض پلاسماتراپی با تمرکز بر دور پلک بالا

بلفاروپلاستی بدون استفاده از عمل‌های جراحی و با تأکید بر روش پلاسماتراپی به‌سرعت جایگزین روش‌های تهاجمی می‌شود. از مزایای این روش این است که نیازی به بی‌هوشی نداشته و احتمال آسیب دیدن ماهیچه‌ها و سایر بافت‌های کنار محل درمان بسیار کاهش می‌دهد. استفاده از این روش همچنین حساسیت را کم کرده و از خوبی‌های آن این است که با این‌که در نزدیکی چشم‌ها صورت می‌گیرد اما هیچ‌گونه مشکلی برای چشم‌ها ایجاد نکرده و باز و بسته کردن چشم‌ها به‌صورت کاملاً طبیعی صورت می‌گیرد. همین‌طور این روش ازآنجاکه به بی‌هوشی بیمار نیاز ندارد، عوارض بی‌هوش‌سازی را با خود به همراه ندارد. گاهی پس از درمان به‌وسیله پلاسماتراپی، نقاط قهوه‌ای در مناطقی که این درمان در آن‌ها انجام شده قابل‌رؤیت است. این نقاط معمولاً در عرض یک هفته از بین می‌روند و البته افراد نباید در این مدت به این لکه‌ها دست بزنند چون این احتمال وجود دارد که زخم شوند. همچنین ممکن است پس از انجام عمل به‌وسیله پلاسماتراپی در ناحیه عمل مقداری تورم به وجود بیاید که تقریباً پس از دو روز به‌طور کامل از بین خواهد رفت. از عوارضی که ممکن است پس از انجام درمان با پلاسما برای مثال در پلاسما دور چشم به وجود بیایند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

عدم تقارن در پوست کبودی مختصر ورم و بادکردگی محل عمل
عفونت در محل عمل التهاب پوستی جمع‌شدن ملانین در بافت‌ها

بی‌خطر بودن روش پلاسما امری اثبات‌شده است اما اگر از این روش به‌شکل نادرست و توسط افراد غیرمتخصص استفاده شود، همانند هر امر دیگری ممکن است سبب ایجاد آسیب‌های پوستی شود.

بازسازی پوست از طریق پلاسماتراپی یک روش درمانی غیرتهاجمی است که انرژی حالت چهارم ماده را برای جوان‌سازی پوست با لیزرتراپی فرکشنال و بهبود چین‌وچروک‌های آن و نیز افزایش کیفیت پوست در نواحی‌ای که تحت تأثیر اشعه ماورای بنفش قرار گرفته‌اند مورداستفاده قرار می‌گیرد. این روش توسط سازمان غذا و داروی آمریکا به‌عنوان یک روش بی‌خطر مورد تأیید قرار گرفته است و از نظر بالینی نیز کاربردهای آن به اثبات رسیده است.

پیش از پلاسماتراپی چه باید کرد؟

باید پیش از شروع درمان با روش پلاسماتراپی بیمار را به‌طور کامل در مورد چیستی و چگونگی این عمل قرار داد و قبل از درمان در صورت لزوم از نواحی‌ای که قرار است درمان در آن‌ها صورت بگیرد عکس گرفته شود. اگر قرار است روش نخست مورداستفاده قرار بگیرد، بهتر است در حدود یک ساعت پیش از عمل در نواحی موردنظر از کرم بی‌حسی موضعی استفاده شود. درصورتی‌که قرار است از روش‌های نوع دوم و سوم استفاده شود، بهتر است که ترکیبی از داروهای مسکّن و کرم‌های بی‌حس‌‌کننده موضعی استفاده شود.

پس از پلاسماتراپی چه باید کرد؟

درمان‌های نوع اول که با انرژی کم‌تر صورت می‌گیرند ممکن است نهایتاً باعث ایجاد قرمزی اندکی بر روی پوست شوند که نهایتاً ۲-۳ روز به طول بینجامند. گاهی نیز پوسته‌پوسته‌شدن پوست ممکن است رخ بدهد؛ این به دلیل جایگزینی پوست جدید با پوست مرده است.

درمان‌های نوع دوم و سوم که از انرژی پلاسما پوست کم‌تری استفاده می‌کنند ممکن است باعث پوسته‌پوسته‌شدن یا قرمز و حتی قهوه‌ای‌رنگ شدن پوست شوند که این امر ممکن است بین یک تا دو هفته طول بکشد و مراجعین باید برای جلوگیری از زخم‌شدن محل عمل، از کندن لکه‌ها خودداری کنند. تا چندماه پس از درمان باید پوست را در مقابل نور مستقیم خورشید محافظت کرد. نتایج قابل‌ملاحظه پلاسماتراپی با دستگاه پلاسما فرکشنال معمولاً به‌سرعت رخ می‌دهند اما برای بهبودی کامل و اثرگذاری صددرصدی نیاز به گذشت زمانی حدود یک سال است.

چه کسانی می‌توانند از پلاسماتراپی استفاده کنند؟

مراجعینی که تمایل دارند تا از درمان‌های زیبایی به‌وسیله ابزارهای مختلف این حوزه ازجمله پلاسما پلانیک بهره‌مند شوند نیازمند داشتن شرایطی هستند که به‌اختصار مورداشاره قرار می‌گیرد.

یکی از نکات بسیار مهم درزمینهٔ انجام عمل‌های زیبایی مثل پلاسما پلانیک این است که افراد در هنگام مراجعه برای انجام عمل نباید مبتلابه بیماری‌های مزمن یا حتی بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی یا آنفلوانزا باشند زیرا هرگونه بیماری ازاین‌دست می‌تواند روند انجام عمل یا بهبودی پس‌ازآن را با مشکل روبرو سازد. در صورت وجود هر نوع مشکل ازاین‌دست، باید انجام عمل به بعد موکول شود.

افرادی که دارای سوختگی پوست یا دیابت هستند و یا در محل گوشتِ اضافه، دارای زخم هستند تا زمانی که مشکلشان برطرف نشده نباید این عمل را انجام دهند.

از دیگر نکات مهم این است که ناحیه‌ای که قرار است تحت درمان با پلاسما پلانیک قرار بگیرد، قبلاً تحت هیچ نوع درمان دارویی یا لیزر زیبایی قرار نگرفته باشد و اگر فرد در حال مصرف دارو است، باید حداقل یک هفته قبل از انجام عمل زیبایی داروهای خود را قطع کند. همچنین فرد مراجعه‌کننده نباید پیش‌تر هیچ‌گونه درمان مربوط به رنگ‌دانه‌های پوستی را انجام داده باشد.

اگر فردی که قصد انجام عمل زیبایی را دارد دارای پوست برنزه یا قهوه‌ای باشد به‌ویژه اگر قصد او از انجام عمل درمانی ازبین‌بردن خال‌کوبی یا آرایش دائمی باشد، این امر اهمیت بیش‌تری می‌یابد.

تب‌خال به‌دلیل وجود انواع ویروس در بدن در نواحی مختلف صورت می‌گیرد. اگر فردی که دارای تب‌خال است یا حتی اگر زمانی تب‌خال داشته و دیگر این مشکل او حل‌شده است، نباید هیچ‌گونه عمل زیبایی را بر روی پوست خود انجام دهد مگر این‌که یک دوره به‌صورت کامل بیماری‌های مرتبط با ویروس خود را درمان کرده باشد.

از دیگر نکات مهم در این زمینه این است که کسانی که از دستگاه تنظیم ضربان قلب یا همان Pacer استفاده می‌کنند، باید از درمان با پلاسما اجتناب کنند.

همچنین از دیگر نکات بسیار مهم درزمینه عمل‌های زیبایی این است که در صورت وجود هرگونه آرایش در صورت، باید قبل از شروع عمل زیبایی آن آرایش را به‌طور کامل از محل آرایش پاک کرد و از نوعی ماده ضدعفونی‌کننده غیرقابل اشتعال که بر روی یک پد پنبه‌ای ریخته شده و به‌آرامی روی محلی که قرار است پلاسمادرمانی در آن انجام شود، کشیده شود استفاده کرد. پس از انجام این کار، می‌توان از ماده بی‌حس‌کننده در محل انجام عمل استفاده کرد.

چه سنی برای استفاده از روش پلاسماتراپی مناسب است؟

نمی‌توان سن خاصی را برای استفاده از این روش معرفی کرد و افراد در سنین جوانی به‌عنوان‌مثال ۲۰ سال تا سنین بالاتر یعنی افراد مسن ۷۰ یا ۸۰ ساله می‌توانند از مزایای این روش بهره ببرند. افرادی که از این روش استفاده می‌کنند بیشتر از افتادگی پوستشان شکایت دارند و باید گفت که با استفاده از این روش می‌توان چین‌وچروک‌های پوستی و افتادگی پوست را تا حد بسیار خوبی درمان کرد اما چون روند پیری را هنوز نمی‌توان متوقف کرد، نیاز است که افراد پس از مدتی دوباره از این طریق یا روش‌های دیگر به جوان‌سازی پوست خود اقدام کنند.

خرید دستگاه پلاسماتراپی

خرید دستگاه پلاسما پلانیک که زیرمجموعه دستگاه‌های پلاسماتراپی است به عوامل مختلفی بستگی دارد. بخشی از این عوامل به فاکتورهای اقتصادی بازار برمی‌گردد و به‌عنوان‌مثال نوسانات بازار ارز یکی از فاکتورهای دخیل در این مورد است. یکی از عوامل مرتبط با خرید و فروش دستگاه لیزر فرکشنال ، قیمت دستگاه پلاسما فرکشنال است. این عامل به موارد مختلفی مانند فناوری‌های به‌کاررفته در دستگاه پلاسما بازمی‌گردد. مسأله هزینه‌ خرید و فروش دستگاه پلاسما که خودش تحت تأثیر عوامل مختلف است بر روی هزینه پلاسما فرکشنال که متقاضیان انجام این عمل باید بپردازند اثر مستقیم می‌گذارد. میزان هزینه‌ای که افراد باید برای این عمل یا سایر عمل‌های زیبایی و طبی بپردازند به ناحیه تحت عمل، میزان گستردگی مشکلی که فرد دارد، زمان مراجعه او و نیز کلینیک یا مطبی که قرار است این عمل برای فرد در آن انجام شود، برند، مدل دستگاه، فناوری‌های به‌کاررفته در آن و اعتبار شرکتی که تجهیزات از آن خریداری می‌شود و نیز وجود یا عدم وجود خدمات پس از فروش بستگی دارد. برخی افراد نیز با توجه به نیازی که برای کاهش هزینه‌های اولیه مطب یا کلینیک خود سعی می‌کنند از دستگاه‌های پلاسماتراپی به‌صورت اجاره‌ای استفاده کنند که این مورد نیز توسط شرکت تجهیزات پزشکی نیک لیزر انجام می‌شود.

از سوی دیگر، کار با دستگاه‌های مرتبط با فناوری لیزر فراکشنال نیاز به توجه و دادن اهمیت بیشتری به موارد مرتبط با آن دارد. این آموزش‌ها و مشاوره‌ها نیز توسط شرکت تجهیزات پزشکی نیک لیزر به‌طور کامل برای متقاضیان داده خواهد شد.

در این مقاله کوشیدیم تا از زوایای مختلف به دستگاه پلاسمای فرکشنال و نیز روش پلاسماتراپی اشاراتی داشته باشیم. شما می‌توانید برای آشنایی بیشتر با این دستگاه و پروسه درمانی آن بر روی پوست از طریق فیلم زیر آشنایی بیشتر و مستقیم‌تری با آن به دست آورید.

 

 

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “عینک لیزر الکس برای پزشک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اطلاعات تماس
  • نشانی :
    تهران – خیابان شریعتی – نرسیده به دوراهی قلهک – جنب بیمارستان ایرانمهر
  • شماره تماس :
    09380118810 - 021-22004102
    021-22610240 - 021-22610350
    021-22004103 - 09129640360
  • ایمیل :
    info@niklaser.com