close

عوارض هایفوتراپی چیست ؟

عوارض هایفوتراپی

عوارض هایفوتراپی همچون عوارض احتمالی بسیاری از دیگر دستگاه‌های زیباسازی ممکن است ذهن برخی از متقاضیان انجام این عمل‌های کازمتیک را به خود مشغول کند. عوارض هایفوتراپی صورت نیز با توجه به اینکه بسیاری از افرادی که تقاضامند انجام این روش زیباسازی هستند می‌خواهند تا از این روش درمانی در ناحیه صورتشان استفاده کنند از اهمیت دوچندانی برخوردار است. به‌طورکلی در زمینه عوارض هایفو یا هر ابزار زیبایی دیگری در جامعه حرف و حدیث‌های مختلفی در جریان است که بسیاری از این حرف‌ها و تصورات بیش‌تر پیش‌قضاوت‌هایی غیر دقیق به نظر می‌رسند که نیازمند بررسی دقیق‌تری‌ هستند. در این مقاله قصد ما آن است که به بررسی چیستی روش هایفوتراپی و مزایای آن پرداخته و سپس به برخی نکات تکمیلی پیرامون آن اشاره کرده و در نهایت به بررسی عوارض احتمالی آن‌ها بپردازیم.

هایفوتراپی چیست؟

هایفو مخفف «امواج ماورای صوت متمرکز با شدت بالا» است. این روش درمانی می‌تواند اعماق مختلف بافت‌های بدن را برای سفت‌شدن پوست، لیفتینگ پوست و کانتورینگ بدن هدف قرار دهد. این روش یک روش کاملاً غیر تهاجمی است. هایفو با هدف قرار دادن لایه‌های عمیق پوست کار می‌کند و باعث تولید کلاژن جدید و بازسازی کلاژن‌های قدیمی در سلول می‌شود. این روش بعضاً «روش کشیدن پوست در وقت ناهار!» نامیده می‌شود زیرا درمانی سریع، بسیار قابل‌تحمل و بدون آسیب است.

درمان هایفوی صورت چیست؟

درمان هایفوی صورت به‌عنوان لیفت صورت غیرتهاجمی عمل می‌کند. این پوست را سفت می‌کند، چین‌وچروک‌ها را از بین می‌برد، منافذ پوست را کوچک می‌کند و تشکیل خط V و خطوط گونه را هدف قرار می‌دهد. هایفو باعث بهبود رنگ پوست، وضعیت اندازه منافذ، روشنایی و کشش آن می‌شود.

دستگاه هایفوی اولترافومر و هایفونیک که توسط سازمان غذا و داروی آمریکا موردتأیید قرار گرفته‌اند، درم فوقانی که در عمق 5/1 میلی‌متری، درم تحتانی که در عمق ۳ میلی‌متری و از همه مهم‌تر لایه اس‌ام‌ای‌اس که در عمق ۵/۴ میلی‌متری قرار دارد را هدف قرار می‌دهد. اس‌ام‌ای‌اس لایه ای است که بین عضله و چربی قرار دارد و همان ناحیه‌ای است که یک جراح پلاستیک یا زیبایی آن را با چاقوی جراحی می‌برد و سبب سفت‌شدن آن می‌شود. هایفو بدون ایجاد هیچ‌گونه برش جراحی‌ای این لایه را هدف قرار می‌دهد و با کاستن از احتمال پدیدآمدن عوارض هایفوتراپی به فرد متقاضی کمک می‌کند تا کشیدگی پوست طولانی‌مدتی را تجربه کند. این بدان معنی است که فرد می‌تواند بدون وجود خطراتی که جراحی با خود به همراه دارد نتایجی عالی کسب کند. درمان‌ها با این روش سریع هستند و نتایج بلافاصله مشاهده می‌شوند.

 

عوارض هایفوتراپی

 

آیا درمان با دستگاه هایفوتراپی آسیب‌زا است؟

دستگاه هایفو سرعت عکس‌برداری سریع‌تر و فواصل کوتاه‌تری بین هر عکس را ارائه می‌دهد. این بدان معنی است که عملکرد آن برای بیمار بسیار راحت است. در واقع بسیار راحت‌تر از بسیاری از روش‌های درمانی و زیبایی موجود در بازار است. برخی از افراد آن را به صورت احساس پالس‌های ریز الکتریکی یا احساس خارش و یا قلقلک مختصر بر روی پوست خود توصیف می‌کنند.

آیا هایفوتراپی ایمن است و ارتباط آن با عوارض هایفوتراپی صورت چیست؟

باید این را دانست که دستگاه‌های هایفوی بسیاری در بازار وجود دارد و تعداد زیادی از این دستگاه‌ها کپی‌شده از دستگاه‌های دیگر هستند که در بهترین حالت ناکارآمد و در بدترین حالت خطرناک هستند و باعث سوختگی یا بدترشدن شرایط پوست می‌شوند یا در کل، اندک عوارض هایفو را سبب می‌شوند زیرا این کارتریج‌ها عمق مورد ادعای خود را درمان نمی‌کنند. اما اگر دستگاهی با علامت CE که معرف تأییدیه اتحادیه اروپاست یا دستگاهی که تأییدیه FDA را دارد توسط یک متخصص آموزش‌دیده استفاده شود، این روش درمانی را بسیار ایمن و موثر خواهد کرد.

ماشین‌های چند پلتفرمی قدرت کم‌تری دارند زیرا مدعی هستند که فناوری‌های مختلفی را در یک دستگاه ارائه می‌دهند. یک دستگاه اختصاصی که برای یک فناوری گسترش یافته باشد بسیار مؤثرتر عمل خواهد کرد.

مزیت‌ها و کاربردهای هایفوتراپی

از مزیت‌های این روش می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

بدون جراحی است و نتیجتاً عوارض جراحی مانند کبودی یا خون‌ریزی را نخواهد داشت. نتایج آن برای مدت طولانی باقی خواهد ماند و در یک جلسه قابل‌انجام است.
هیچ نوع عوارض پوستی از قبیل کک و لک و زخم و … روی پوست ایجاد نمی‌کند. از ایمنی بسیار بالایی برخوردار است چون از امواج ماورای صوتی استفاده کرده و هیچ اشعه رادیواکتیوی از خود ساطع نمی‌کند.
درد ندارد و حتی نیایز به بی‌حسی موضعی هم ندارد و این از جذابیت‌‌های این روش درمانی است که عوارض هایفوتراپی در آن اندک است. نیاز به بستری ندارد و به‌صورت سرپایی انجام می‌شود.
بالاکشیدن ابروها یا لیفتینگ ابرو و سفت‌سازی پوست صورت رفع افتادگی گوشه‌های لب که موجب کم‌تر شدن عمق خط‌هایی در صورت که هنگام خندیدن و یا گریستن ایجاد می‌شوند.
ازبین‌بردن افتادگی‌های زیر چانه در نواحی زیر صورت ازبین‌بردن غبغب و نواحی اطراف گردن
رفع چین‌وچروک‌های اطراف چشم‌ها که به چین‌های پنجه‌کلاغی معروف هستند. رفع افتادگی‌های موجود در اطراف پلک بالا
ازبین‌بردن چین و چروک‌های نواحی بالا گردن و صورت لیفت یا بالاکشیدن گونه‌ها

 

اهمیت فناوری هایفوتراپی و ترجیح آن بر سایر روش‌ها

زمانی نسبتاً طولانی است که روش‌های گوناگونی برای بهبودی وضعیت چین‌وچروک‌های پوستی و ازبین‌بردن شل‌شدگی آن‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرند که بعضی از آن‌ها به شرح زیر هستند:

  • لیفت کردن پوست از راه جراحی
  • استفاده از نخ برای کشیدگی صورت
  • استفاده از لیزر CO₂
  • استفاده از روش آر اف فرکشنال
  • استفاده از روش FMR

عوارض لیفت کردن پوست از راه جراحی

این روش به دلیل تهاجمی بودن آن که به معنای بی‌هوش کردن فرد برای انجام عمل جراحی و برش‌های روی پوست که ممکن است منجر به ایجاد اِسکارهای پوستی شود موردعلاقه همه افراد نیست. این روش فقط در برخی موارد ویژه که افتادگی‌ها یا عارضه‌های پوستی خیلی شدیدی در بدن فرد وجود داشته باشد مورداستفاده قرار می‌گیرد.

 

عوارض هایفوتراپی

 

عوارض استفاده از نخ برای کشیدگی صورت

کشیدن پوست به‌وسیله نخ با استفاده از یک برش کوچک در نواحی زیرین پوست صورت انجام می‌شود. این نخ‌ها توسط پزشک متخصص و در عمق مشخصی از پوست صورت قرار داده می‌شوند و عمل کشیده‌کردن پوست را انجام می‌دهند. این روش یک روش نیمه‌تهاجمی بوده و عوارض هایفوتراپی صورت یا به‌طورکلی عوارض هایفو را به حداقل رسانده و البته پزشکان در زمینه مؤثر یا بی‌اثر بودن آن با یکدیگر اختلاف نظر دارند.

استفاده از لیزرهای دی‌اکسید کربن، امواج فرکانس رادیویی و امواج رادیویی فرکشنال از دیگر روش‌های جدید در زمینه بهبود وضعیت پوست است. با ایجاد فناوری بسیار پیشرفته هایفو (HIFU) توسط مهندسان پزشکی که بر مبنای امواج ماورای صوت صورت می‌گیرد می‌توان انرژی را به‌دقت به لایه‌های زیرین پوست رسانده و بدون اینکه سبب آسیب به سطوح پوست شده و عوارض هایفو صورت را داشته باشیم، عمق موردنظر را با انرژی امواج صوت تحریک کنیم. ویژگی اساسی هایفوتراپی و برتری آن بر سایر روش‌ها این است که انرژی صوت آسیبی به سطح پوست نمی‌رساند.

نکاتی تکمیلی

  • مدت‌زمان یک جلسه هایفوتراپی به میزان افتادگی پوست صورت بستگی دارد و به صورت تقریبی می‌توان زمان آن را چیزی در حد ۴۵ دقیقه دانست.
  • شیوه انجام این روش به این شکل است که فرد متقاضی به‌آرامی بر روی صندلی می‌نشیند و پزشک متخصص پروب دستگاه را مانند آنچه در سونوگرافی صورت می‌گیرد برای مدت‌زمان مشخصی بر روی پوست و در جهت‌های ویژه‌ای حرکت می‌دهد.
  • در این روش به دلیل اینکه دردی وجود ندارد یا اگر باشد در حد بسیار کمی است که برای هر کسی قابل‌تحمل است، نیازی به بی‌هوشی یا حتی استفاده از کرم‌های موضعی بی‌حسی وجود ندارد.
  • هایفوتراپی یکی از روش‌هایی است که دارای نتیجه‌های فوری و غیر فوری است. فوری بودن نتایج هایفوتراپی به معنای این است که فرد متقاضی بلافاصله بعد از انجام عمل نتایج آن را مشاهده خواهند کرد. معنای غیرفوری بودن نتایج هایفوتراپی نیز این است که کلاژن‌سازی نیازمند گذشتن زمانی در حدود ۶ ماه است و نتایج دائمی‌تر آن چند ماه بعد از هایفوتراپی مشخص می‌شود.
  • قبل از انجام هایفوتراپی نیز به انجام کار خاصی نیست و این روش نیز یک روش سرپایی است که نیازی به هیچ‌گونه استراحت یا بستری‌شدنی ندارد و فرد می‌تواند فوراً بعد از عمل به کارهای روزمره خود بپردازد.
  • بعد از انجام این روش بر روی پوست هیچ آسیب یا عارضه‌ای در سطح آن ایجاد نمی‌شود و این روش فقط بر روی لایه‌های زیرین پوست در نواحی عمیق‌تر اثر می‌گذارد و باعث کشیدگی، جوان‌سازی و افزایش استحکام آن می‌شود.
  • این راه درمانی و زیبایی به سن و سال افراد بستگی ندارد و می‌توان با توجه به نظر پزشک متخصص، از آن در همه افراد و در سنین مختلف استفاده کرد و از عوارض جدی هایفو نیز بر حذر ماند.
  • میزان ماندگاری اثر هایفوتراپی به مواردی از جمله شدت افتادگی پوست، جنسیت فرد متقاضی و نیز سن و سال او بستگی دارد هرچند تقریباً می‌توان نتایج هایفوتراپی را چیزی در حدود دو سال برآورد کرد. اگر فرد متقاضی بخواهد که نتایج دائمی‌تری را از این روش به دست آورد باید با مشورت با پزشک متخصص در فواصل زمانی مشخصی این روش را تکرار کند.

 

عوارض هایفوتراپی

 

موارد ممنوعیت عمل هایفوتراپی

گاهی موارد عمل هایفوتراپی علیرغم بی‌ضرر بودن آن نباید انجام بشود زیرا ممکن است سبب ایجاد عوارض هایفو صورت یا عوارض جدی هایفو در نواحی دیگر بدن بشود. برخی از این موارد را می‌توان به‌صورت زیر مورد اشاره قرار داد:

  • در افرادی که دارای زخم‌های باز هستند.
  • در افرادی که دارای آکنه‌های کیستی هستند.
  • در افرادی که در بدنشان دارای استنت فلزی هستند.
  • در افرادی که در بدنشان یا در نواحی اطراف گردن و صورت دارای وسایل الکتریکی هستند.
  • در افرادی که مبتلا به بیماری‌های صرع هستند.

عوارض جانبی هایفوتراپی

اگر این روش درمانی و کازمتیک توسط فردی که در این زمینه متخصص و آموزش‌دیده است صورت بگیرد، روشی بسیار ایمن خواهد بود. فرد می‌تواند بعد از انجام این روش بدون هیچ تأخیر زمانی کارهای خود را از سر بگیرد و حتی اگر مقدار بسیار اندکی قرمزی بر روی پوست نقش ببندد یا تورم بر روی پوست مشاهده شود به‌سرعت فروکش خواهد کرد. گاهی ممکن است احساس سوزن‌سوزن شدن در ناحیه تحت درمان برای چند هفته ادامه پیدا کند یا اینکه مقدار اندکی کبودی یا بی‌حسی در آن قسمت از بدن دیده شود. نکته حائز اهمیت در این زمینه این است که این عوارض اولاً به‌ندرت ممکن است در افراد دیده شود و از طرف دیگر در صورت ایجادشدن نیز معمولاً بعد از چند روز از بین خواهد رفت. پس به‌طور خلاصه عوارض جانبی این روش را می‌توان به‌شکل زیر بیان کرد:

  • مقدار بسیار کم کبودی
  • مقدار بسیار اندک بی‌حسی
  • احساس سوزن‌سوزن شدن در ناحیه تحت درمان
  • مقدار اندک قرمزی
  • مقدار بسیار کم تورم
  • ایجاد آلرژی کم در سطح پوست
  • به جا گذاشتن ردِ اندک بر روی پوست

در این مقاله سعی ما بر آن بود تا با اشاره به چیستی روش هایفو درمانی، به برخی عوارض هایفوتراپی و نیز  مزایای آن به‌اختصار اشاره کنیم.

 

 

شما همچنین می‌توانید برای بیان نظرات و پیشنهادهای خود از طریق راه ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.

لینک کوتاه مقاله : https://niklaser.com/?p=2043

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اطلاعات تماس
  • نشانی :
    تهران – خیابان شریعتی – نرسیده به دوراهی قلهک – جنب بیمارستان ایرانمهر
  • شماره تماس :
    09380118810 - 021-22004102
    021-22610240 - 021-22610350
    021-22004103 - 09129640360
  • ایمیل :
    info@niklaser.com